Workshop Personal Branding

Workshop Personal Branding


Personal Branding is het ontdekken, versterken en zichtbaar maken van je talenten en onderscheidende waarde om meer plezier en succes in je werk te realiseren. Mensen die zichzelf goed weten te profileren, behalen sneller hun doelen en zijn hiermee succesvoller. Door jouw unieke combinatie van talenten, ervaringen en kwaliteiten inzichtelijk en zichtbaar te maken, ontwikkel je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheid.

In de workshop Personal Branding leer je jezelf helder te profileren, waardoor jouw netwerk in een oogopslag begrijpt waar zij jou voor in kunnen zetten.

Een sterke personal branding kan er voor zorgen dat die leuke opdrachten jouw richting opkomen of dat je acquireert zonder dat je het gevoel hebt ‘achter mensen aan te moeten lopen’. Ook kan het je helpen uit een stapel sollicitanten gekozen te worden of intern gezien te worden voor wat je waard bent.

In deze training personal branding leer je hoe je je krachtig en sterk profileert zonder dat je op hoeft te scheppen. En hoe je onderscheidende kwaliteiten zichtbaar maakt op een manier die bij jou past.

In de 1-daagse training Personal Branding van Bureau Beaufort leer je in een aantal stappen hoe je de beste versie van jezelf kunt worden, en je merk in te zetten om succesvoller te worden!

Dit is juist nú belangrijk omdat het aantal zelfstandige professionals en het aantal hoger opgeleiden stijgt en je succes meer en meer bepaald wordt door wie je bent in plaats van wat je kennis is. Daarnaast verandert de arbeidsmarkt in rap tempo en is er eigenlijk maar een zekerheid waar je als professional op terug kunt vallen: een sterk ontwikkeld personal brand; de beste versie van jezelf. Door personal branding serieus te nemen, neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan en leven. En dat is wel zo prettig!.

Programma van de workshop ‘Personal Branding’?


Je leert in deze training:

  • Wat personal branding is en hoe het jou helpt in je werk
  • Wat jouw onderscheidende talenten en kwaliteiten zijn
  • Hoe je je krachtig profileert
  • Op welke manier je je (online) zichtbaarheid vergroot
  • Welke maatschappelijke trends er voor zorgen dat Personal Branding juist nu zo belangrijk is
  • Welke mindset je gaat helpen bij het realiseren van je doelen
  • Tips & tricks om je marktwaarde en je zichtbaarheid te vergroten

Wanneer en waar?

Deze training Personal Branding is in groepsverband te boeken vanuit uw organisatie, netwerkvereniging of evenement. Overigens leent dit onderwerp zich ook goed voor een key note voor een grotere groep.

Meer weten?
Neem contact met ons op via info@bureaubeaufort.nl of 06 45052940.