Workshop Linkedin

Workshop Linkedin


LinkedIn is een zakelijk platform waar je als professional niet kunt ontbreken. Niet alleen omdat het je visitekaartje is, maar ook omdat je er netwerkt met relevante mensen uit je vakgebied of omdat het bijdraagt aan je personal branding. Daarnaast kun je er kennis opdoen over je vak en daaraan gerelateerde onderwerpen en vind je er klanten, of word je er gevonden. Het is een ideaal platform om klantrelaties te onderhouden en kennis te delen.

Een workshop LinkedIn is slim omdat de vraag naar efficiënt gebruik van social media toeneemt. Er liggen veel kansen in het gebruik van social media voor het onderhouden van netwerken en concrete sales. Elke workshop of training wordt op jullie wensen en niveau afgestemd. Een training LinkedIn wordt heel praktisch ingestoken: je volgt de training met je eigen profiel bij de hand zodat je meteen aan de slag kunt.

Je eerste indruk maak je steeds vaker digitaal

Programma van de training LinkedIn

Wij bieden deze training ook live, online aan in een virtuele classroom. De virtuele trainingsmogelijkheden leggen wij graag aan je uit. Bel ons voor meer informatie: 06 45052940
Je leert in deze training:

 • Wat het belang van LinkedIn is
 • Hoe je een sterk profiel schrijft
 • Hoe je jezelf online profileert als specialist op jouw vakgebied
 • Hoe je relaties uitbouwt en effectief beheert via LinkedIn
 • Op welke manier je autoriteit claimt op je vakgebied
 • Hoe je een positieve bijdrage levert aan jouw organisatie
 • Op welke manier je tijdwinst behaalt door bijhouden van vakkennis via social media
 • Waarom je kennis moet delen en hoe je dat doet
 • Allerlei technische en inhoudelijke details
 •   o Over privacy instellingen – hoe stel je ze in en wat is belangrijk?
    o Over je profiel – hoe ziet een profiel er uit, welke elementen zijn zinvol om in te vullen en waarom, hoe pas je je profiel aan, etc.
    o Netwerk – hoe breid je je netwerk uit, wat zijn de do’s en don’ts hierin, hoe label je je contacten en gebruik je LinkedIn als een Customer Relation Systeem?
     o Over groepen en bedrijven – wat is het nut van het volgen van groepen en bedrijven, hoe voeg je groepen en bedrijven toe, hoe neem je deel aan discussies binnen groepen, etc.
    o Over je startpagina – Hoe deel je informatie met je netwerk, hoe reageer je op anderen, hoe onderhoud je je netwerk

  Meer informatie over de workshop LinkedIn

  Wanneer en waar
  Deze training LinkedIn wordt ontwikkeld voor zowel beginners als gevorderden en is in groepsverband te boeken vanuit uw organisatie, netwerkvereniging of evenement. De training wordt op maat gemaakt en is daarom mogelijk in 2 uur, een halve of hele dag.

  Meer weten?
  Neem contact met ons op via info@bureaubeaufort.nl of 06 45052940.