Spreker Personal Branding

Spreker Personal Branding


Je zoekt een spreker voor je evenement, (netwerk)bijeenkomst of seminar? Dan wil je iemand die zowel verrassend als inspirerend is en de ervaring heeft om een goed verhaal te maken dat boeit en prikkelt. Wij hebben ruime ervaring voor groepen van 20 tot 800 man op verschillende gebieden en we streven er naar om je publiek geboeid en geprikkeld de zaal te laten verlaten.

Als spreker Personal Branding inventariseer ik vooraf wat je wensen zijn en waar de behoefte van het publiek ligt. We maken een presentatie Personal Branding vaak en graag interactief zodat je doelgroep een hoge betrokkenheid ervaart, maar ook omdat een boodschap op die manier beter onthouden wordt. Onderwerpen waar we mee aan de slag gaan zijn bijvoorbeeld: Welke trends in de samenleving zorgen er voor dat Personal Branding op dit moment noodzakelijk is? Wat betekent Personal Branding voor jou en hoe kun je je op een authentieke manier profileren? Hoe onderscheid jij je van anderen op een manier die bij je past? Wat is het geheim van een onweerstaanbaar sterke branding? Hoe helpt een eenvoudig stappenplan je om meteen aan de slag te gaan met je persoonlijke branding

In samenspraak met de organisatie maken wij een passend verhaal om jouw evenement tot een groot succes te maken!

We verzorgen presentaties op het gebied van Personal Branding, Profileren, Charisma, Overtuigend Pitchen, Storytelling, Presenteren, Mediatraining, Effectief Beinvloeden en over de Intelligentie van je lichaam.


If you are your authentic self, you have no competition

Klanten die je voorgingen

In de afgelopen jaren hebben wij met veel succes keynotes gegeven voor een publiek van 20 tot 800 man in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Enkele voorbeelden:

Microsoft
Keynotes voor 80 vrouwelijke professionals uit de techsector over het onderwerp ‘Personal Branding’

Schiphol
Keynote voor 80 HR professionals over het onderwerp ‘Personal Branding’, in combinatie met 'Workforce van de toekomst' van Techionista

Vistra
Keynote voor 100 professionals uit de juridische sector in de Balie in Amsterdam over het onderwerp ‘Overtuigend Pitchen’

UWV
Diverse interactieve presentaties voor 30 tot 450 professionals op verschillende locaties over de onderwerpen Personal Branding, Overtuigend Pitchen, Effectief Beinvloeden en Lichaamsintelligentie

Dow Chemical
Keynote voor 200 internationale professionals ten behoeve van het Women’s Innovation Network

ING
Verschillende presentaties in de ‘Week van de Ondernemer’ in de Jaarbeurs in Utrecht

Fontys
Interactieve presentaties ‘Elevator Pitch’ en 'Assertiviteit' op de GROW evenementen

Young Innovators of Medicines
Interactieve presentaties 'Mediatraining' en 'Gedragsverandering'

Nefarma
Keynotes voor verschillende groepen mensen op het ‘Jong Nefarma’ evenement. Onderwerpen: Mindmapping, Personal Branding, Pitchen.

Meer informatie

  Naam

  Mailadres

  Vraag  Wat klanten zeggen over de presentaties:  "De presentatie boeide van het begin tot het einde! Ik heb inzichten opgedaan, nieuwe dingen geleerd en hard gelachen. Echt een kunst om zo'n grote groep 2 uur geboeid te houden! Ik zou je aan iedereen aanbevelen!" (Microsoft 2017)

  "Haar enthousiasme en energie werkte aanstekelijk!" (UWV 2018)

  "Voor het eerst binnen deze kritische organisatie heb ik alleen maar positieve reacties gekregen op een presentatie! Chapeau, volgend jaar weer!"

  I hired Chris to develop and present a 3 hour training on Personal Branding for the anual networkevent of The Dow Benelux B.V Women’s Innovation Network. 200 women were attending. Many thanks to Chris for the excellent table facilitators training and workshop! I would like to compliment Chris and her professionalism. It was a real pleasure to work with Chris. She understood completely what we wanted, the workshop was very well adapted to such broad audience, and so far we have only received positive feedbacks from the participants. (Helene Launay, Dow Chemical)

  The speaker is a motivator who gives people insights in their professional attitude and personal behavior in a respectfull and helpfull way. (Ingrid Marsman)

  "De presentaties van Bureau Beaufort zijn het beste geëvalueerd! Mogen we je alvast boeken voor volgend jaar?"