Spreken en presentaties

Spreken en Presentaties


Je zoekt een spreker voor je evenement, (netwerk)bijeenkomst of seminar? Dan wil je iemand die zowel verrassend als inspirerend is en de ervaring heeft om een goed verhaal te maken dat boeit en prikkelt. Wij hebben ruime ervaring voor groepen van 20 tot 800 man op verschillende gebieden.

We maken de presentatie vaak interactief zodat je doelgroep een hoge betrokkenheid ervaart, maar ook omdat een boodschap op die manier beter onthouden wordt. In samenspraak met de organisatie maken wij een passend verhaal om jouw evenement tot een groot succes te maken!

We verzorgen presentaties op het gebied van Personal Branding, Profileren, Overtuigend Pitchen, Storytelling, Presenteren, Mediatraining, Effectief Beinvloeden, Energiemanagement en over de Intelligentie van je lichaam.


Klanten die u voorgingen

In de afgelopen jaren hebben wij met veel succes keynotes gegeven voor een publiek van 20 tot 800 man in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Enkele voorbeelden:

Microsoft
Keynotes voor 80 vrouwelijke professionals uit de techsector over het onderwerp ‘Personal Branding’

Schiphol
Keynote voor 80 HR professionals over het onderwerp ‘Personal Branding’, in combinatie met 'Workforce van de toekomst' van Techionista

Vistra
Keynote voor 100 professionals uit de juridische sector in de Balie in Amsterdam over het onderwerp ‘Overtuigend Pitchen’

UWV
Diverse interactieve presentaties voor 30 tot 450 professionals op verschillende locaties over de onderwerpen Personal Branding, Overtuigend Pitchen, Effectief Beinvloeden en Lichaamsintelligentie

Dow Chemical
Keynote voor 200 internationale professionals ten behoeve van het Women’s Innovation Network

ING
Verschillende presentaties in de ‘Week van de Ondernemer’ in de Jaarbeurs in Utrecht

Van Lanschot Kempen
Keynote Personal Branding voor klanten van de organisatie

Fontys
Interactieve presentaties ‘Elevator Pitch’ en 'Assertiviteit' op de GROW evenementen

Young Innovators of Medicines
Interactieve presentaties 'Mediatraining' en 'Gedragsverandering'

Nefarma
Keynotes voor verschillende groepen mensen op het ‘Jong Nefarma’ evenement. Onderwerpen: Mindmapping, Personal Branding, Pitchen.

Meer informatie

    Naam

    Mailadres

    Vraag