Over Bureau Beaufort

5 dingen die je moet weten over Bureau Beaufort


1. The only way to do great work, is to love what you do
Wij zijn gepassioneerd over wat we doen. Omdat we allemaal zelfstandig zijn, kiezen we elke dag weer opnieuw om te doen wat we het liefste doen. Vanuit die passie blijven we up to date binnen onze specialisatie. En zo beloven we jou een bevlogen trainer of spreker met de juiste kennis en diepgang op het onderwerp van jouw keuze.

2. We love change
We werkten al ‘agile’ ver voordat de term populair werd.:) We geloven in co-creatie en ontwikkelen onze programma’s en concepten in samenspraak met onze klanten. Tijdens een traject blijven we voortdurend evalueren. En we zijn niet vies van verandering. Onze lenigheid lees je af aan hoe snel wij kunnen schakelen als de situatie plotseling verandert.

3. We don’t do mediocre
Wij doen er alles aan om meer dan 100% te geven. We overtreffen graag jouw verwachtingen en die van elkaar. We delen onze kennis gul. Met onze programma’s en presentaties helpen wij professionals hun kwaliteiten versterken en vaardigheden verbeteren zodat zij succesvoller worden in hun werk.

4. Trust is earned when action meets words
We doen wat we beloven en zijn helder in onze communicatie. We zijn eerlijk tegen onze klanten en zullen het ook zeggen als je met je vraagstuk ergens anders beter af bent. We nemen verantwoordelijkheid voor zowel onze successen als voor onze fouten, en lopen ons het vuur uit de sloffen om iets recht te zetten.

5. We are fun-loving
We werken voor ons plezier. Hartelijkheid en sympathie vinden we belangrijk en we houden van een grapje. We nemen ons werk heel serieus, onszelf echter niet.The only way to do great work, is to love what you do

Zelfstandige specialisten


Chris Potter, eigenaar van Bureau Beaufort: “Ik geloof heilig in de kracht van het samenwerken met zelfstandig ondernemers, omdat iedereen dankzij deze zelfstandigheid steeds opnieuw gemotiveerd is om de beste kwaliteit te leveren. Bovendien doen zelfstandig ondernemers vaker datgene waar zij echt goed in zijn. Daardoor profiteren onze klanten niet alleen van ieders specialistische kennis, maar krijgen zij ook altijd betrokken en gemotiveerde mensen op hun project, die genieten van het werk dat zij doen. En dat lees je weer af aan onze resultaten.”

Bekijk hier onze specialisten

Meer informatie

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We horen graag van je! Bel 06 45052940 of stuur ons een bericht.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Email

  Opmerkingen